Skip to content

Opvoeding Katten

Huisdieren.nl werkt samen met Anneleen  Bru, de autoriteit op het gebied van kattengedrag.

Anneleen begeleidt jou naar de gelukkigste katten ter wereld!

Anneleen is onder andere bekend geworden met haar boek “I Love Happy Cats Revolutie”. Tijdens haar trainingen gebruikt ze het door haarzelf ontwikkelde model, de Kattenmatrix! Dit is een concreet, praktisch en gemakkelijk stappenplan naar de gelukkigste kat ter wereld, jouw kat!

Hangt jou kat in de gordijnen, sproeit ze het hele huis onder, of sloopt ze de bank? Alle problemen worden opgelost via de kattenmatrix, en de trainingen worden via de volgende opties aangeboden:

–       Online;
–       Boeken.

Is jouw hond agressief, nerveus, angstig, of gewoon een druktemaker? Heeft je hond iets wat hij of zij niet kan laten… Of het nu gaat om het bespringen van iedereen die bij jou binnenkomt of het voortdurend bedelen om een spelletje apport met steeds dezelfde vieze groene tennisbal.

Vaak zijn de gedragsproblemen van je hond goed bij je thuis op te lossen. Echter komt het wel eens voor dat een hond opnieuw gesocialiseerd moet worden of intensievere hulp nodig heeft. Hiervoor biedt onze roedel met stabiele honden de perfecte uitkomst.

Wil je meer weten, of wil je één van de diensten van Anniek boeken, klik op onderstaande link.

De waardering van www.huisdieren.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 458 reviews.
2928
In verband met Pinksteren zijn de levertijden aangepast.

Beste klant,

Diepvries bestellingen geplaatst na a.s. donderdag 12.00 worden geleverd op vrijdag 2 juni. Alle andere orders worden tot en met vrijdag ingepakt en na Pinksteren weer.

Hartelijke groet,
Het Huisdieren.nl/.be Team